fredag 1 januari 2010

nyår fullspäckad av droger

hundarna fick sin dos av lugnande kring kl 17 igår. dom är fortfarande så bänga så dom bara sover och raglar omkring då dom måste gå. och zid som väger några kilon mindre än zelda har ramlat otaliga gånger idag. stackarna.

sen varför måste alla idioter smälla raketer hela dagarna före kring och efter nyår (och valborg). hundarna vågar ju inte gå ut och kissa på flera dagar, så jag måste släpa ut dom.

jag hoppas att alla jävla raketer och smällare kommer att fara och flyga åt fanders och helvete fortast möjligt, för alla tama och vilda djurs skull. sen dom som smäller av sig händer och näsor, skyll dom själva!

så en snabb sammanfattning; nyårsafton spenderades med mirjam, zelda, zid, arissa, lazy och essi (dom 5 sista 4benta). ost och kex till lunch, såg en sjukt rolig film med häxor och trollkarlar, rödbetssoppa till förrätt, broccoli och spenatpaj till varmrätt, och äppelkaka till efterrätt, och öl. och en massa te. mirjam lärde mig att göra makrame, vi typ missade tolvslaget och sen somnade vi kl 5. idag har vi spelat gitarr och myst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar